hirdetés
Vissza

Tappancs forgószékhez, 11-es csappal

Tappancs forgószékhez, 11-es csappal

Fix csúszótalp görgők helyett, 11 mm-es csappal. Műhelyekbe, laboratóriumokba, szűk irodákban használatos megoldás.

 

Fontos! Mielőtt megrendeli az alkatrészt, kérjük nézze át a "Méretek és termékinfo" gombra kattintva a kiválasztott székalkatrész méreteit és kialakítását.

 • Tulajdonságok:

   

  Mielőtt megrendelné új tappancsát, kérjük ellenőrizze le a cserélni kívánt tappancs csapméretét.

  Tappancs forgószékhez, ipariszékhez vagy laborszékhez 11-es csappal

   

  A tappancsoknál általában elég csak a csap átmérőjét (C= 11 mm) ellenőrizni. A csap látszó hosszúsága 22 mm nem szokott problémát okozni, azok csereszabatosak. Egyéb méretei:

   

  A = 50 mm
  B = 20 mm
  D = 32 mm

   

  Hogyan tudja meghatározni, hogy Önnek erre a székalkatrészre van szüksége, ha nincsen otthon tolómérője? Erre mutatunk Önnek egy gyorsan és egyszerűen elvégezhető, pofonegyszerű megoldást!


  Megnézem >>  Tappancsok cseréjénél célszerű mindegyiket cserélni, hiszen a működésük során általában egyforma terhelésnek vannak kitéve, így a várható élettartamuk is hasonló.  Tappancsok cseréjének bemutatása részletes segédletünkkel

  Kíváncsi rá, hogyan tudja irodaszékében kicserélni a meghibásodott tappancsot? Olvassa el részletes görgőcsere útmutatónkat.  Görgőcsere kézikönyv elolvasása >>

   

   

  Székalkatrész szállítási információk

  Összeállítottunk az Ön számára egy részletes infoblokkot, amiből megtudhathatja, hogyan és mennyiért, milyen szállítási idővel tudjuk Önnek elküldeni a kiválasztott székalkatrészt. Javasoljuk hogy olvassa át, mert így biztosan minden hasznos információhoz hozzájut.