hirdetés
Vissza

Normál forgószék görgő 11-es csappal

Normál forgószék görgő 11-es csappal
Normál forgószék görgő 11-es csappal

Standard irodaszék görgő 11 mm-es csappal. A kemény futófelület miatt elsősorban szőnyegre, linóleumra és PVC-re ajánljuk. A görgő magassága 50 mm.

Fontos! Mielőtt megrendeli az alkatrészt, kérjük nézze át a "Méretek és termékinfo" gombra kattintva a kiválasztott székalkatrész méreteit és kialakítását.

 • Tulajdonságok:

   

  irodaszék görgő cseréje forgószéknél, irodaszéknél

   

  A görgőknél általában elég csak a csap átmérőjét (A = 11 mm) ellenőrizni. A csap látszó hosszúsága (B = 20 mm) nem szokott problémát okozni, azok csereszabatosak. A görgő átmérője szintén standard.

   

  Hogyan tudja meghatározni, hogy Önnek erre a székalkatrészre van szüksége, ha nincsen otthon tolómérője? Erre mutatunk Önnek egy gyorsan és egyszerűen elvégezhető, pofonegyszerű megoldást!

   

  Megnézem >>

   

   

  Görgők cseréjénél célszerű mindegyik görgőt cserélni, hiszen a működésük során általában egyforma terhelésnek vannak kitéve, így a várható élettartamuk is hasonló. 

   

  Irodaszék görgőjének cseréje- részletes útmutató

  Kíváncsi rá, hogyan tudja irodaszékében kicserélni a meghibásodott székgörgőt? Olvassa el részletes görgőcsere útmutatónkat.

   

  Forgószék görgő cseréjének részletes bemutatása >>

   

  Szállítási információk

  Összeállítottunk az Ön számára egy részletes infoblokkot, amiből megtudhathatja, hogyan és mennyiért, milyen szállítási idővel tudjuk Önnek elküldeni a kiválasztott székalkatrészt. Javasoljuk hogy olvassa át, mert így biztosan minden hasznos információhoz hozzájut.

   

  Amennyiben a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban még kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 16.00 között.

   

  Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
  E-mail: info@te96bt.hu